Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz S e t h #17010 üzenetére

    Itt azt kéne megnézni, hogy a benne lévő HDD állapota milyen (HD Sentinel), rack ok-e, PC-n is produkálja-e azt a jelenséget?
    Ha csak TV-n, akkor legjobb, ha annak topikjában kérdezed meg, hogy az adott készülékhez a többiek mit használnak, illetve valamilyen beállítás függvénye-e az akadozásmentes lejátszás. Mert hiába veszel mást, lehet annál is elő fog jönni a probléma.
    Láttam olyat, hogy elsődleges NTFS partícióról akadozva nyitotta meg a fájlokat, ha logikaira volt formázva, az segített, netán a rack vezérlőchipjét nem komálta és készüléken firmware frissítés után, vagy másik külső házban nem volt gond, vagy éppen az adott média fájlt alapból nem tudta jól lejátszani a készülék stb. Számtalan oka lehet. Ezek a külső vinyók elsődlegesen PC, notebook, desktop OS használatra vannak belőve, azon kell problémamentesen üzemelniük. Egyéb külső eszközökön a stabil működés lutri...

    Alternatívákat tudok sorolni 2,5" és 3,5" méretben is, ha kisebb tárhelyű kell egy adott típusból, van olyan is. De szerintem előtte TV topikjában mindenképpen kérdezz rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák