Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz hjanos1 #18453 üzenetére

    Üdv!

    Amilyen elvárásokat korábban felsoroltál, abból gyors sebesség ok, nem kell hozzá külső táp sem, megbízhatóságra meg nyilván egyiknél sincs 100%-os garancia.
    A hadveres titkosítást már régen használtam...az újaknál pl. a WD Security programban (is) lehet élesíteni a jelszókérést. Nyilván előnyös, ha a másik gépre is fel van telepítve, de ha jól emlékszem létrehoz a külső HDD-re egy virtuális meghajtót, amin a feloldáshoz szükséges WD Drive Unlock van. Tehát a szimpla feloldáshoz nem feltétlen kell másik gépen telepíteni a programot, de ez nem teljesen biztos. Próbáld ki, aztán kiderül. Egyébként van magyar nyelvű user manual hozzá, amiben minden le van írva.

    Hordozótokok kapcsán az alábbi írást tudom ajánlani: 2,5" külső HDD hordozótokok. Vannak gyári WD tokok is [link], de szerintem jobb egy normális kivitelezésű kemény tok, amiben a kábel is elfér.

    Igen jó lenne összefoglaló, csak kicsit csúszik a dolog. A másik két topikhoz [1 | 2] hamarabb elkészült. Majd igyekszem és amit javasoltál, azt is megfontolom. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák