Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kariad #18721 üzenetére

    USB 2.0/3.0 portban használt Y kábelnél az 5 V feszültség állandó lesz és az áramerősség fog a 2 db porthoz mérten növekedni. Utóbbi, ha nagyobb az nem baj, mert a (külső) merevlemez úgyis csak annyit vesz fel, amennyire szüksége van.

    Hogy Y kábelből pontosan milyen márkájút érdemes venni, azt passzolom... vsz lehetnek egyes típusok között minőségbeli különbségek, egyiknek jobb az árnyékolása stb. USB 2.0-ásat vettem boltban legutóbb, ami ugyan noname, de viszonylag jól működik. USB 3.0 Y kábelem meg eleve van néhány, mert direkt olyan 2,5" gyári külső vinyókat és külső házakat vettem, amikhez olyat mellékeltek. :))
    Továbbá még a kábelhosszra is érdemes odafigyelni. A legtöbb 2,5" kompakt külső merevlemezhez általában 20 - 60 cm körüli kábeleket adnak. Ugyanis a rövidebbeknek kisebb az ellenállása, ezáltal stabilabbak áramellátás terén. Tehát a 60 cm pont ideális. De, ha olyan a gép elhelyezése, hogy hosszabb kábel szükséges, akkor az 1 méteres is még belefér. Egyik 2,5" külső házamhoz is pont ilyen hosszú Y kábelt adtak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák