Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz .:Koska:. #21031 üzenetére

    Helló!

    Az összefoglaló "Gyakran ismételt kérdések" fejezetében vannak a külső merevlemezek működésével kapcsolatos problémákra megoldási javaslatok. Valamint pl. az alábbi hozzászólásban is további infók.

    Ha végig lettek próbálgatva a szokásos, illetve az előbb említett dolgok, akkor ezzel otthon rendszerint nem sok mindent lehet kezdeni. Pláne, hogy ezen típusnál szintén olyan integrált megoldás van, amiről nemrég egy másik kérdésre adott válaszban volt szó. Vagyis (normál módon) ennél sem lehet a HDD-t az említett adapterhez SATA-n csatlakoztatni. De, ha az elektronika ment tönkre, akkor a neten lehet találni különféle leírásokat és akár videókat is a javítással kapcsolatban. Illetve egy korábbi esetnél volt akinek sikerült ilyen módon megoldani.

    Viszont attól még az elektronika cseréjének megvannak a buktatói, illetve az ilyen művelet otthon csak saját felelősségre és csak hozzáértő személyek számára megengedett! De, ha pótolhatatlan adatok vannak azon a külső HDD-n, akkor viszont jobb és biztosabb megoldás az adatmentő szakember. Ha nincsenek, akkor meg nem feltétlen érdemes vele vesződni, donort venni stb. Utóbbi esetben célszerűbb inkább egy új külső merevlemezt vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák