Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz King Unique #4688 üzenetére

    Nekem is gond nélkül bírta a tévére kötést a 160-as Samsung S2 portable vinyó. Melegedése szerintem elhagyangolható, több tíz giga felmásolása után is csak langyos, pedig szellőzése nem sok van, ugyanis mindíg benne van a bőrtokjában. De ha nem lenne benne, akkor sem tudna szellőzni, mert az S2 portable doboza (és szerintem a többi is) teljesen zárt, nincs rajta szellőzőnyílás.
    Ha nem megy, az inkább kábel probléma szokott lenni. A Samu talán ezért ad a vinyóhához 30-40 centis kábelt, és nem többet. Mert amikor hosszabbítón keresztül próbáltam a tévére (vagy akár számítógépre) dugni, akkor a tévé fel sem pörgette, a számítógépen pedig néha-néha leállt. Erre szoktam a bakcupot csinálni, és marha szar volt azt látni, hogy a backup nem sikerült, mert a lemez olvashatatlan :O Azt hittem, a gépben lévő vinyó halt meg, eszembe sem jutott feltételezni, hogy a külső vinyó állt le. De aztán egyszer nyitva volt a "sajátgép", amikoris hirtelen eltűnt a F: Akkor leesett, hogy mi a helyzet :Y

    A 2.5"-s vinyók egyik negatívuma a sebesség, de ez szerintem nem olyan nagyon lényeges, mert a PC-ről rátöltve úgysem tudsz gyorsabban olvasni egy vinyóról.
    A másik az ár. 3.5"-s kiadásban majdnem 2x akkora helyet kapsz ugyanannyi pénzért. 30ezer pénzből már kijön egy 2terás samsung story station USB3-al (USB2-vel 25 körül).
    És ha nem kell állandóan cipelni a vinyót, csak alkalmanként, akkor az a táp ki-be dugdosás nem olyan nagy hátrány.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák