Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz vlevi #4718 üzenetére

    FAT32-nél nem 4 GB a fileméret korlát? Meg az is vicc,h elvileg 32 GB-nál (v talán 64 GB) nagyobb köteteket nem is szabadna FAT32-re formázni,de mégis csinálják.
    WD inkább egy picivel,azt is lehet fektetve használni. Szoftvereket nem muszály felrakni,megy anélkül is (Passport,MyBook legalábbis),max 3.0-ásnál az ahhoz való Sys drivert,bár nekem anélkül is felismerte. Továbbá szoftveresen WD picivel jobb szerintem,hw-es titikosítás stb.,Samunál viszont a progi Backup része kidolgozottabb némileg,ill. WD gyorsabb (7200 RPM) miatt - he ez számít,szempont. 3.0-s megy 2.0-ba is ugye,most alap usb2 se sokkal olcsóbb.
    Ha meg konkrétan fontos,kell a hálózatos lejátszás,vedd a Mybook Live-ot. :K
    A filmek felbontása is egyre nőni fog, a mostani Full HD (1920x1080p) se a full,mert ázsiaiaknál már Quad HD (4x FHD) [a mostani legerőssebb asztali PCk se nagyon - nem viszik,tehát komoly fejlesztés,tuning v csere kell majd ilyen téren is] felbontású TV van,ill. állítólag 2017-2022 között tervezik globálisan elterjeszteni az Ultra HD(16xFHD) felbontású cuccokat. Na ezek megemésztéséhez,ill néhány új hozadék követelmény kielégytéséhez majd nyilván új cuccok kellnek (TV,lejátszó,külső hdd stb.),de úgyis egyre-egyre olcsóbbak lesznek,igazodva az kor technológiájához. Ha most kell, megveszed idén a MBLive-ot,ami megfelel még egy ideig a követelményeknek,de pár-néhány év múlva úgyis frissíteni kell az "eszközparkot".Vagy vársz inkább 2-3 évet? Az akkorit meg majd,+ x év múlva megint frisíteni,cserélni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák