Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    Egy kis tapasztalat a WD MyBook Essential 2T USB3-al. Végre van USB3-am, és azzal tolom át a cuccot, kb 60Giga. Már vagy 45G átment, de még nem hallottam a hangját, se egy kattanás, berregés, fej rohangálás, szóval semmi. Melegedni nem melegszik. Érzésre legalábbis nem, ha ráteszem a kezem, akkor nem érzek semmi hőt, és a hűtőbordák környékén sem lehet érezni, hogy izzó lávát fröcskölne kifelé. Semmi. Ja, igen, ha nagyon odafigyel az ember, akkor kézzel (ha rátenyerelek) lehet érezni, hogy mintha mozogna a fej. De hallani nem lehet. Csak abból lehet tudni, hogy dolgozik, és nem a lomtárba mozgatom a filmjeimet, hogy szorgalmasan villog a fehér led az elején.

    Még egy valamit nem értek, az USB3 sebesség még egy kicsit elmarad a várttól. Mindenhol bőven 100Mega fölötti sebességekről van szó, de nálam olvasáskor (WD-ről másolva a gépben lévő vinyóra) 85-86MByte/sec volt a sebesség, amikor rá írok, akkor "csak" 64-65. Pedig állítólag ennek a duplájára is képes lenne.
    A konfig számít? E7500-as proci, 2Giga 1066-os RAM, ASUS P5QL-Pro alaplap, Silicon Power USB3 vezérlő NEC chipsettel, és Win7 Home.

Új hozzászólás Aktív témák