Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz wolfman #5791 üzenetére

    Bár neked kell eldönteni - de talán vedd azt is figyelembe, hogy egy ilyen cuccot nem 1 évre vesz az ember.
    Az én gépemben sincs USB3, de vettem bele 3e Ft-ért egy kártyát, és vidáman, 100 MB/sec sebességgel töltöm fel a hordozható vinyót. És hamarosan eljön az idő, amikor a legtöbb gépben USB 3-as csatlakozó lesz, és amikor még ezt a vinyót mindig használni fogom.
    És már ma sem találtam olyan notit, ami nem tudta kihajtani 1 szál kábelen a korszerű házban lévő mai vinyómat.

    80 GB-os lemezt szerintem már nem is kapsz - de azt nézem, hogy a legolcsóbb külső 120 GB-os/1,8"-os lemez 12e Ft, ami sokkal-sokkal rosszabb ár/érték (GB/Ft) arányt jelent, mint egy csaknem ugyanennyibe kerülő 500 GB-os. De ha csak az ár számít, és veszel egy 120 GB-os belső lemezt, és hozzá egy 3e Ft-os noname házat, akkor meg csaknem ugyanannyiért lesz egy ratyi megoldásod...

    Szerintem egy hordozható diszk van olyan volumenű beruházás, amit az ember már megfontoltabban, hosszabb távra gondolkodva vesz, - és akkor még a rendszeres bosszankodásról nem is beszéltem. Na, nekem pl. az nem ér meg már soha 5e Ft spórolást az ilyen kaliberű használati eszközöknél - persze mindenkinek magának kell eldönteni ezeket a kérdéseket, csak megpróbáltam segíteni együtt gondolkodni. :)

Új hozzászólás Aktív témák