Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz erdoke #6985 üzenetére

    @erdoke és TeeJay: ezt valahova érdemes lenne akkor vastag betűkkel felvésni, mert ezek szerint egy ilyen (nem csak ez a típus, hanem ilyen jellegű) HDD-hez mindenképp az Y kábel a tuti megoldás. Én egy hetet szenvedtem vele, mire kiderítettem, és nem nagyon jött ki ez egyértelmű válaszként sehol, kivéve hdsentinel topicjában, ő azonnal ezt a megoldást javasolta. Teljesen átlagos Samu M2 USB2 a HDD, tehát nem hiszem, hogy csak ennél a típusnál probléma, illetve nem cask ennél a típusnál javasolt már a specifikációk alapján is az Y kábel.

    MÁS:

    Az mennyire számít extrém esetnek, ha a gép (rendellenes) kikapcsolása után a HDD nem áll le. Valamiért a win7 beleragadt a "shutting down" képernyőbe, és ki kellett nyomni a gép szemét. A külső HDD viszont kikapcsolás után pörgött tovább, le kellett húzni a kábelről, bár úgy sejtem ez jót nem tesz neki. A belső HDD és egyéb alkatrészek leálltak. Nem kapott volna meg a géptől valamilyen "stop" parancsot?

    Tény1: amúgy le szokott állni, ilyet csak egyszer tapasztaltam ezen kívül, akkor is ki kellett nyomni a gépet egy összeomlás miatt.

    Tény2: rendes leállításnál a billentyűzet (PS2) és az egér (PS2) ledje/szenzora amúgy is égve marad, nem tudom, ennek van-e köze valamihez is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák