Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McDog

    aktív tag

    Itt sokan ajánlották a WD MyBook Essential-t. Akinek van az lenne a kérdésem, hogy volt-e már olyan élménye, hogy fájlok másolása közben a HDD egyszer csak elaludt?
    Végigolvasva a hozzászólásokat csütörtökön e mellett döntöttem, Program, SES driver felment, firmware frissítés lefutott Először mikor munka közben elaludt azt hittem valami rosszul van beállítva, így az programban a kikapcsolási időt nagyobbra vettem, de az se segített.Amikor elalszik a leválasztás nem megy, ha a másolást ki is lövöm akkor is azt írja, hogy valami használja.Nem beszélve, hogy hiába húzom simán le-majd vissza az USB kábelét, ilyenkor csak akkor állítható talpra ha ki is húzom a konektorból.Csütörtök este végül is leszedtem a programot a gépet újraindítottam,ismét rádugtam a MyBook és vagy 100 GB-ot felraktam és meg is nyugodtam. Ma du ismét ráraktam kb 100 GB-ot, amikor ismét produkálta az alvós produkcióját. Újraindítás után most rámentettem 4GB-ot, majd óvatosságból lementettem róla mindent és most egy film megy róla, teljesen tünetmentesnek tűnik.
    Van valakinek tippje? Mert jó néz ki, gyors, meg ár érték arányban is jó, de másolás közben nem kéne elaludnia szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák