Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz King Unique #7743 üzenetére

    Habár totál irreleváns de ha már ekkora választék van akkor pofára is megnézegettem őket, a Silicon power, Pqi, Toshiba tetszettek elsőre.
    Azt hiszem a Silicon Power Armor széria lesz, végülis hogy usb2 vagy 3 valszeg mindegy, mire 2-es nem lesz a gépeken addig biztosan min 2-3 év eltelik sztem és akkor már a csere amúgy is esedékes lehet. Az usb 2-3 különbséget azért sem értem, mert ha jól láttam ezek ilyen 20-25 mb/sec-et tudnak, ami bőven a 2-es max sebessége alatt van, a gond talán főleg az lesz, hogy egy idő után esetleg mindent 3-assal szerelnek.
    Ezt leszámítva, kinézetre is tetszik ez a silicon power, meg biztató, hogy sokmindent bírnia kell. Hurcolászásra kimondottan előny - pl melóba sokat járok biciklivel, hátizsákban zötykölődik, meg nem kizárt a minimális nedvesség sem váratlan eső esetén, habár persze a hátizsák bírja valamennyire.
    De így all in all azt hiszem ez lesz, a70 vagy a80, a 70 olcsóbb, és sztem nekem amúgy mindegy, hogy 2 vagy 3-as usb. Az 500gb-os mellett maradok, így ár-érték arányban ez tetszett a legjobban, az 1tb az ugye majd duplája és annyit kicsengetni már fáj.
    A sebesség annyiban persze számít, hogy ha az ember sokat máolgat akkor unalmas kivárni de amúgy nem program fog futni róla szóval 2 perc vagy 1:50 ez hóttmindegy mert ilyesmit nem veszek észre.
    Sokat segítettél, köszönöm. Ilyesmit még sosem vettem és az volt a zavaró, hogy a választék túl nagy ( :) ). Sima 3.5-ös desktop hdd-t nemrég vettem, de ott sokkal egyszerűbb volt, volt 4 lehetőség amiből elég hamar kiesett pár aztán választottam is. :)

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák