Hirdetés

Aktív témák

  • malwy

    senior tag

    válasz do-Sequence #12179 üzenetére

    Véleményedet mire alapozod? Egész márkákról ilyen véleményeket kijelenti... :W
    Egyetlen rációnak mindössze annyit találtam, hogy a kisebb gyártók megveszik a régebbi, de már bejáratott alkatrészeket így kiküszöbölök a szériahibákat, viszont elavultabbak akkor.

    Rengeteg különböző gyártó alkatrészeiből épülnek fel a monitorok. Keresztbe-kasul kerülnek különféle panelek más más gyártó készülékeibe. Elég csak a Philipset megnézni, némelyik az általad kedvelt Sharp panellel van, némelyik lg.
    Így megy ez alkatrészenként is pl: a sokat emlegetett kondenzátor (elvégre menő mindenhol most ezzel pedálozni). A gyártó alsó kategóriás tv-jébe ilyet , a másikba olyat rak. Feladat ugyanaz, csak nem egy minőség. Olcsó populárismárkájú tv szar, drága populárismárkájú tv jó. Van amikor az olcsó is jó, van amikor a drága is szar. De évente is változik, sőt..

    Sonyról is ennyi erővel beszélhetnének a kamionosok. Állandóan hordják a selejt termékeket az általad "magyarHun"-nak nevezet helyről.

    Üdv: malwy
    UI: Bemész boltba, oké, hogy kép alapján ítélkezel, de attól még utána otthon megnézheted mit írnak a típusról és a helyszínen is megvizsgálhatod az általad oly fontosnak tartott specifikációkat. Igazából, a fórumon is meg tudnak vezetni, ahogy a szemed is meghazudtol néha.

    UI2: Tisztán, alkatrészenként megvizsgált tvk-nél egyértelműen kijelenthető, hogy az adott típus (darab ;] ) jó.

    UI3: De valóban, a Samsung, LG mind-mind kommersz, nem a legminőségibb dolgok. Elég csak a Dell USA-beli helyzetét megvizsgálni.

    UI4: Egyébként, ha annyira dögölne, nem érné meg ilyen nagyszabású garit adni rá.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák