Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsmester89

    őstag

    válasz bprubin #45718 üzenetére

    Mikor privátban megkerestél, akkor elmondtam, de itt a fórumon is, hogy sokat kutattam az iránt, hogy melyik tv-t éri meg a legjobban megvenni. 2 hét teszt olvasás az egész neten, meg napokig pendriveval rohangálás a MM-ba, Euroni...ba, Edigi..ba, stb... éééés saját tapasztalatomat csak alátámasztotta a sok előtte már látott cikk, miszerint az edge ledes uhd-k baromira felhősek. Játszani nem játszottam rajtuk, de a 84ms -os válaszidőből lefaragtak pc módban 20-at, annál többet nem fognak, így ez pl alap probléma azoknak akik pc-hez játékra veszik. Filmezésre nincs tartalom, felskálázással eléred egy felső kategóriás full hd szintjét :) wow, megéri akkor a rosszabb, sötétedés, áthúzást, felhősödést produkáló edge led a direkt ledesekkel szemben.
    A beszúrt pixeles kép alapján meg nem mondanék véleményt, én amikor megvettem lőttem képeket, ha rákeresel, többször is megtalálod itt a fórumban (55lb730, bosszúállok, stb. címszavakkal), és felvállaltam, hogy a sarkokban ott a hiba.
    Te pedig kb még egy pajtásoddal jössz itt azzal, hogy ti megvettétek azt a két példányt ami tökéletes, a többi tesztben szereplő és fórum társak által tapasztalt hibáktól mentes készülékeket.
    Sajnos a 49" panelja ugyan az mint az 55" csak kisebb és megkérdezheted az lg-t, nem cseréltek panel szériát bennük sem gyártósort, úgyhogy baromi nagy mákod van, hogy valami csuda darabot fogtál ki, én csak annyit kérek, hogy ne vezesd meg a fórumtársakat azzal, hogy nem állnak fent az általam leírt hibák, csendben örülj a kivételes tv-dnek.

    Amúgy 2.0-s HDMI-vel szerelt videókarija kinek van? :D Nekem G1 gtx 980 van és full hd-ban is van olyan játék ami megeszi az egészet :D szóval tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek van hdmi 2.0-s karija, amivel megtud hajtani fullon egy 4k-s játékot stabil 60fps-el...

    A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.

Új hozzászólás Aktív témák