Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agy73p

    senior tag

    válasz Vladi #37081 üzenetére

    Még egy válasz van kérdésedre. Én - teljesen szubjektíven - azt vettm észre, hogy régi gépeimen a legkevesebb "kerregéssel", tehát lemezhasználattal az OpenSuse megy.
    Régebben ezt gondoltam, úgy éreztem, hogy a Manjaro villámgyors, de aztán tettem egy próbát, a Kororával hasonlítottam össze, és az simábban futott. Egyszerű teszt volt: naprakész frissítésekkel természetesen - bekapcsoltam a gépet, az oprendszer kiválasztása után rányomtam a stopperre, megvártam amíg betöltött az XFCE, beléptem, Firefox és Chrome/ium elindít, legörgettem a legalsó cikkre, elindítottam a videót és stopper állj. Majd ugyanezt, ugyanazon a gépen a másik oprendszerrel is megtettem, lemértem azt is. Korora és Manjaro is pár másodperc különbséggel megtette ugyanazt a műveletsort, de a Manjaro sokkal akadozottabban hozta ugyanazokat honlapokat, míg a Korora finoman, simán gördült...
    Na, és ezek után az OpenSuse-t még egy kicsit finomabbnak érzem, kevesebb kerregés jön a vinyó felől.

    Gondolom, hogy bizonyos beállításokkal ezen lehet állítani, de én nem értek hozzá és már látom, hogy nagyon mélyen nem is fogok érteni hozzá. Csak használom, ahogy telik tőlem alapból úgy, ahogy azt alapból felkínálja a gép.

    Ja, tegnap óta a Razor ED-t használom, tök jó.... és tegnapig még nem is hallottam róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák