Hirdetés

Aktív témák

  • Zenty

    őstag

    mi a helyzet a magyar virusbusterel? szinte alig hallani róla..
    Én régen használtam, és szerintem jó cuccokat csinálnak. Például a bitdefendernél szerintem tuti jobbak.
    "Nyáron komplett internetbiztonsági csomagot dob piacra a VirusBuster Kft. – derült ki egy mai sajtótájékoztatón. A VirusBuster Internet Security Suite a hazai vállalat saját fejlesztésű vírusirtó motorja mellett az orosz Agnitum Outpost tűzfalát használja majd, és az ezek nyújtotta szolgáltatásokon túl kínál spamszűrést, tartalomszűrést és reklámblokkolást is. Mivel a cég elsődlegesen a külföldi piacokra koncentrál, a termék először angol nyelvű változatban jelenik meg, a magyar verzió csak ez után készül el.

    A másfél hónapja egy új újbudai irodaházba beköltöző VirusBusterről nem köztudott, hogy bevételeinek java részét nem a dobozos termékek eladásából, hanem a számos platformon – Windows, Linux, FreeBSD, AIX – futó vírusirtó motorjának licenceléséből szerzi. Az engine a megbízhatóságán és gyorsaságán túl azért is keresett, mert a mellé adott fejlesztőkészlettel (SDK) egyszerűen és gyorsan integrálható gyakorlatilag bármilyen rendszerbe. Az Agnitum mellett számos más cég használja, többek között ez az egyik alapértelmezett motor a Microsoft Forefront Security üzleti védelmi rendszerében.

    A sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy nemrég a Kaspersky Lab is partnerré vált: az orosz IT-biztonsági cég a VirusBuster-engine Linuxon és FreeBSD-n futó változatait használja fel. A linuxos változat elsősorban tesztelési célokat szolgál, a FreeBSD-re írt verzió pedig a Kaspersky Hosted E-mail Securitybe került bele. Ez a menedzselt biztonsági szolgáltatás az e-mail forgalom vírus-, spam-, hacker- és adathalász támadások elleni védelméről gondoskodik, még mielőtt ezek elérnék a szervezeti kiszolgálót.

    Újdonság még, hogy a VirusBuster két terméke – a VirusBuster Professional 5.x és a VirusBuster for Windows Servers 5.x – az idei első negyedévben megszerezte az OESISOK minősítést. A tanúsítvány azt igazolja, hogy ezek az alkalmazások tökéletesen együttműködnek a Cisco, Juniper, Notrel, 3Com, F5 hálózati eszközeivel. Ezek egyébként nem is érzékelik az olyan biztonsági megoldásokat, melyek nem rendelkeznek az OESISOK minősítéssel. A tanúsítvány legnagyobb jelentősége, hogy ezzel a VirusBuster hivatalosan is azok közé a biztonsági termékek közé emelkedett, melyek a hálózatok csatlakozó eszközökkel kapcsolatos biztonságát kizárólagosan felügyelő NAC-, NAP- és TNC-rendszerekben használhatók. E mellett a VirusBuster termékei bekerültek abba a szűk biztonsági fejlesztői körbe, melynek megoldásait az OPSWAT Metascan nevű köztes motor is használja."
    Ez alapján a vírusirtó motorral nem hiszem hogy gáz lehet...
    Én most nod32 használok + volt avast kitérésem is . Ezekkel a progikal sincs bajom, de
    a VirusBuster Internet Security Suite most lehet kipróbálom, aztán vélemény :)

    [ Szerkesztve ]

    Guild Wars - Zenty a survivor

Aktív témák