Hirdetés

Aktív témák

  • Paarthurnax

    senior tag

    A velemenyetekre lennek kivancsi, mert lejar hamarosan a Kaspersky licensze es dontenem kell. Az a furcsa az egeszben, hogy az elmult evekben rendesen fizettem a KIS eves arat, mellette meg hasznaltam az ingyenes Malwarebytes-ot, de nem emlekszem arra, hogy az elmult evekben lett volna riasztas valami fertozes miatt. Egesz nap neten dolgozom, toltok mindenfelet, szoval van forgalom, de riasztas nagyon regota nem volt.
    Ismerosoknek gyakran segitettem kitakaritani valami fertozest, de a sajat gepemen sosem volt ilyen. Normalis ez vagy csak en vagyok mazlis, vagy meg van fertozve a notim csak nem tudok rola? :DDD Most jutott eszembe, mult evben volt egy USB-s pendrive, amire riasztott a KIS, de semmi mas.
    Most ott tartok, hogy lehet nem hosszabbitom meg a KIS elofizetest, hanem hasznalok valami ingyenes antivirust (AVG?), ne adj' Isten a Win7 sajat ellenorzojet, es a Win7 sajat tuzfalat, ugyanis nem latom ertelmet megvenni a KIS-t.
    A masik dolog meg a Mac notimmal kapcsolatos. Ott bekapcsoltam a tuzfalat, de antivirus nincsen es nem tudom mennyire veszelyes igy netezni, levelezni. :F
    Koszi a segitseget. ;)

    Diablo 3 - BoGyesz#1484

Aktív témák