Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toma

    tag

    1. Mire fogod használni a gépet?

    Leginkább,itthoni alap felhasználásra, zenehallgatásra, facebook, neten szörfölés, esetleg videokat meg tudjak vele nézni,jó minőségű filmeket. Lévén 44 éves vagyok, nagyon már nem fogok játszani vele..ezen irányú érdeklődésemet már kiéltem a Monster 3DFX korában! :)

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    Tulajdonképpen van egy működő 8 éves gépem, amiben az egyik IDE merevlemez kezd tönkremenni de a többi alkatrész sem egy tinédzser, emiatt szeretnék egy új gépet összerakni! Fogalmam sincs, miket tarthatnék meg, úgy gondolom, leginkább semmit. Ha lenne lehetőségem, azért megmutatnám, mi van jelenleg a gépben, nehogy azt mondja valaki hozzáértő, valamelyik perifériára, hogy hülye vagyok, hogy azt nem tartom meg! DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz /Asus P5GC-MX/1333 /2X 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM /AMD Radeon HD 5450 (512 MB)/Creative Audigy 2 ZS (SB0350) Sound Card/SAMSUNG HD250HJ ATA Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)/SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)/SAMSUNG SP1203N ATA Device (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Természetesen ezeket nem akarom feltétlenül megtartani!

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Ház,Táp, Alaplap, Processzor, Merevlemez(ek), Memória,Videókártya?
    Monitor, billenytyűzet, egér stb van..

    4. Mennyi a kereted rá?
    100 ezer körül szeretnék rá költeni, de nem baj, ha kicsit túlszalad..

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    1680 x 1050 , nem játszom

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    Mindig Intel alapú, Nvidia videokártyájú masinám volt, (igaz, most egy olcsó ATI van a gépben) tehát ehhez a két márkához alaplap, proci és videókártya szinten ragaszkodnék!
    Szeretnék egy fekete, modern házat, ne adj isten, ha szolidan világít, sem baj, de nem alapfeltétel.
    Annyi extra még lenne, hogy ha ebbe a konfigba nyilván nem is a legmenőbb alkatrészek mehetnek bele, mivel az ár behatárol, tudjak azért még egy két évig bele jobbat, minőségibbet venni a cuccokból!

    Nagyon köszönöm előre is, ha segít valaki, régen benne voltam én ebben, de mára sajnos kiestem a hardverek ismeretéből! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák