Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz Manitou #13364 üzenetére

    Fx 8150 ~ 50 ezer
    Fx 8120 ~ 40 ezer
    i5-2500K ~ 55 ezer
    Utána meglesed ezt:
    http://prohardver.hu/teszt/amd_bulldozer_fx_8150_teszt/egy_ujabb_gorongyos_ut.html

    Ez alapján döntesz. AMD fanok szerint ,,néhány'' fps különbség van, és mivel olcsóbb, az amd a jobb. Én viszont a kevesebb fogyasztásért adnék az intelnek plusz pontot. Kb. egy szinten vannak szerintem, de az intelt jobban lehet húzni. Egy szintet én úgy értettem, hogy a minimum fps-eket néztem, ahol lehet még jobb is az amd. Lehet néhol erősebb az amd, én mégis a kékek felé hajlok. Külföldi lapoknál olyan tesztet is látni, ahol viszont tényleg agyon alázza az intel az amd-t.

    Másodjára keress rá a google-n az ,,fx 8150 vs 2500K test'' kifejezésre, és válogass, a grafikonokat tudod elemezni. Oda van írva mindegyikhez, hogy a kisebb vagy a nagyobb érték a jobb, ennyit meg csak megértesz németül vagy angolul, ennyi a minimális tudás ami hozzá kell.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák