Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz hobizoli #140721 üzenetére

    A keretet annyira konkrétan nem határoztam meg, de nem akarok most túlságosan sokat költeni gépre. Ezt a játék dolgot is csak azért kérdeztem, mert írták, és hogy képben legyek nagyjából. De nem célom a játék, vagy legalábbis nem lényeges, hogy (mai szemmel nézve) komolyabb anyagok menjenek rajta (tehát ha pl. felteszek egy Virtual PC-t vagy hasonlót, és azon egy régi Windows elvisz valamit a régiek közül, nekem már annyi is elég). Különben én is kb. 2009-esre saccoltam, és eredetileg W7-es, csak úgy árulnak gépeket, hogy W10-re vannak frissítve - és erre vállalnak egy év garanciát. Ez a konfiguráció (HP és small form factor) konkrétan 17 ezer, és ennél szinte csak drágábbak vannak, amiken van Windows is.

    Nekem most leginkább egy minimum W8.1-es gép kéne, kifejezetten egy okból kifolyólag, úgy értem, záros határidőn belül, de amúgy is gondolkodtam egy használt, Windows-os PC-n. Leginkább általános feladatokra, és menjen rajta a tunerről felvétel is. Illetve bírja persze hosszabb időn át is bekapcsolva, vagyis ne legyen egy túlmelegedésre hajlamos, összetákolt valami (ez alatt nem napokat, de mondjuk fél napokat értek, ilyesmi). Tehát sokkal többet nem akarok rá költeni, kb. 25-30-at mondanék most. És akkor már egyébként monitort is vennék (ebből sem túl nagy az igényem, használtra gondoltam itt is - ahol a gépet láttam, ott pl. 4900-ért vannak 17"-es Dellek, de nem néztem még utána, hogy ez mennyire jó ár).

    OFF: Mellesleg a sürgősebb gépigényemre elég lenne most egy olyan hely is, ahol befizetek X Ft-ot, aztán használhatok egy Windows PC-t (helyben), amíg ügyködök ott a problémámmal (csak szabad USB-portok legyenek meg elérhető parancssor). Ha tud valaki ilyet, írja meg légyszi privátban!

    [ Szerkesztve ]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák