Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kocsiska15

    tag

    válasz palfitom #148453 üzenetére

    Uh, nem gondoltam, hogy ilyen magas áron mozognak a monitorok.. (tudom, még mindig naiv vagyok :D )

    Wow, ez az AOC amit linkeltél... 1440p, 75Hz, IPS panel.. tényleg zseniális, ha esetleg még FreeSync is van benne :Y Nagyon köszi a tippet! /Max. annyi lehet, hogy én elég közel ülök a monitorhoz és ez hatalmasnak tűnik (a mostanim 19" :DDD ), ill. a válaszidő 5 ms, de nem hiszem, hogy ez engem zavarna különösebben) /

    Szóval a 1660 Ti / Super-hez egy FHD-s 75Hz monitor illene leginkább ha jól sejtem? :) (ezt csak azért hogy tudjam ha esetleg valami közbe jönne, de inkább a lenti a fontosabb)

    - Amennyire laikusként látom árban az RX 5700 a legelérhetőbb ezen a szinten, ez igaz?Elméletben már ez is kicsit cinkes nekem - főleg mert ha jól olvasom nem szabad "gyári hűtőset" venni - de azt hiszem bele tudom szorítani!
    - Akkor ezekből a kártyákból melyek lennének a nyerőek ezen ár környékén, amelyek jók is? (a fenti 1440p, 75Hz monitorhoz)
    - Ill. ezzel együtt kellene-e valamit változtatnom az eddig kinézett konfigomon? (erősebb lap, táp, hűtés?)

    Az elméleti konfigról egy screenshot: [kép] + ehhez jönne a monitor ugye
    - ez egy "SAPPHIRE 11294-01-20G RX 5700 8GB GDDR6 Pulse PCIE" - vel van, mert kettő közül ez volt az olcsóbb :D de persze a fenti kérdésemre érkező válaszok tekintetében fogok választani
    /Megjegyzés: procihűtőnek Ben Nevist vagy ID-COOLING SE-213V2-t néztem, de ekkor egyik sem volt elérhető az iponon/

    nagyon hálás vagyok az eddigi válaszokért és a következőekért is! :K

Új hozzászólás Aktív témák