Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemgézaa

    csendes tag

    Sziasztok

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Családi, mindenes gép kellene. Munka tekintetében annyi lenne az elvárás, hogy a szokásos irodai alkalmazások, + 1-2 megnyitott Autocad terv + Zoom mellett ne legyen semmi akadás, késlekedés. Játékból semmi komoly, kb. a Word of Tanks kategória.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Ház, táp, ssd, és ideiglenesen a meglévő VGA
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Processzor + hűtő, alaplap, memória , távlatilag video kártya is
    4. Mennyi a kereted rá? Max. 300-ig
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? A monitort is cserélem, de nem tudtam még dönteni, hogy FHD vagy WQHD legyen. Frekvenciában nekem elég lesz a 60 Hz.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nincs semmi kötődés. Fogyasztás szempontjából takarékos, letisztult gépet akarok, ledek nélkül.

    5-6 éven belül biztosan nem szeretném lecserélni. Az fontos, hogy megbízható és csendes legyen, erre kicsit áldoznék többet is ha megéri.
    A procit és az alaplapot megpróbáltam magamtól kiválasztani, de hát ez inkább csak tippelgetés volt.
    Ryzen 7 3700X
    Gigabyte X570 Aorus Master

    Ez a proci annyiból tetszene, hogy csak 65W a fogyasztása, viszont volt, aki azt írta, hogy a Ryzeneknél és talán pont ennél a procinál is jellemző, hogy egy pillanat alatt felugrik a teljesítmény és a hőterhelés. Ok, hogy egy komolyabb hűtő lekezeli, de akkor meg az pörög hangosabban + semminek nem tesz jót a gyors hőmérsékletváltozás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák