Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joekiss

    csendes újonc

    válasz palfitom #173852 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm szépen a segítséget! :R

    Ajánlásaid alapján ezt legoztam össze:

    [link]

    Igen, túlléptem a keretet kissé. Azt szeretném kérdezni, hogy látsz-e benne olyat, ahol feleslegesen választottam drágább opciót, mert nem ad semmi pluszt? Van-e valami, amit átvariálnál a helyemben?

    Az Asus alaplap wifis verziójának van-e valami hátránya a simával szemben? Mert ez konkrétan olcsóbb, mint a wifi nélküli, és a wifi/BT azért hasznos lehet, ha nem is életbevágó. Viszont ha ez nem javasolt, akkor lehet, hogy valamelyik olcsóbb opciót választanám alaplapból, sajnos nem igazán tudom felmérni, mivel ad ez többet mint az általad ajánlottakból bármelyik.

    A leddel alapvetően nincs bajom, bele is került végül egy ledes venti, csak este a sötét hálóban lehet, hogy zavaró lesz. De gondolom ezt ki lehet kapcsolni?

    Még az is érdekelne, hogy ez a konfig milyen grafikuskártyát tudna elvinni? Illetve egy dVGA megoldaná a "kényelmes Hogwarts-ozás" problémáját, vagy máson is elhasal a dolog?

    +1: Írod, hogy kapok egy később is fejleszthető gépet. dVGA-n kívül milyen fejlesztési opcióim lehetnek ezzel?

    Bocsi a sok dilettáns kérdésért, próbálok képbe kerülni a dolgokkal amennyire lehet, utoljára gyerekkoromban mókoltam ilyesmikkel és az... nos, nem tegnap volt :DD

Új hozzászólás Aktív témák