Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz Yeffy #177474 üzenetére


    Yeffy

    Szia,

    Könnyebb lett volna értelmezni a hsz-ed, ha az Összefoglaló szerint szeded pontokba.

    VGA-t nem raktam az osszeallitasba, mivel azt majd ismerostol szerzek be - De azt mihamarabb, ugyanis a prociban nincs IGP, tehát VGA nélkül nem fog képet adni a gép!
    Válaszok:
    1. Számodra (a megadott felhasználásra és a VGA tudásához) felesleges az X-es verzió.
    2. A Tomahawk magasabban pozicionált és kicsit jobban felszerelt lap (pl. jobb hangcsip, dual-lan, 2,5Gb lan, stb). Az R5-öt a Gaming Plus is tökéletesen kiszolgálja, kérdés az, hogy számodra megér-e némi felárat a gazdagabb felszereltség.
    3. Számodra (a megadott felhasználásra és a VGA tudásához) nem feltétlenül szükséges a 3600-os ram, veheted az olcsóbbat. Patriot-ot nem szívesen javaslok, sok átfutott a kezeim között már, de csak nagyon ritkán tudták hozni az xmp-profilt a feszültség(ek) emelése nélkül.
    4. Számodra (a megadott felhasználásra) totál felesleges az PRO verzió, de ha kényelmesen belefér, akkor megveheted.
    5. Igen, sajnos mostanában eltűntek a kisebb verziók, 750-től felfelé kaphatók. Egyébként jó választás, hisz az egyik legjobb, leghalkabb tápegység.

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák