Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pennyke

    lelkes újonc

    válasz palfitom #178866 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
    Úgy gondolom lassan eljutok a rendelésig, a jövő hét szerintem már reális, csak pár kérdés még, ami eszembe jutott:
    Pár oldallal korábban olvastam, hogy tanácsoltad valakinek videókártya vásárlásnál, hogy lehet érdemes lenne január végéig várni, amíg kijön egy új GPU fajta (super) és ez megboríthatja az árakat, esetemben az XR 6700 XT 12gb-al érdemes várni? Én használtan venném és találtam is egyet, számlával és 1 év garival 110k-ért boltból.
    VGA cserénél későbbre XR 7800 XT 16gb-ra gondoltam, leírásnál 700w-t javasol, érdemes akkor a tervezett configba már most a 700w-ot belerakatni?
    Prociból akkor maradna a sima 7600, találtam egy ilyen R6 7600 procit, ami jól gondolom, hogy azért olcsóbb, mert ebben alapból nincs venti? Ezt érdemes lehet megvenni nekem?

    [link]

    Mivel Oázisból rendelem a cuccok jó nagy részét és őket akarom majd megkérni a szerelésre is. Megkérném őket, hogy akkor a bios-os beállítást oldják meg a szereléssel együtt. Amúgy ezzel kapcsolatban kérdés, hogy majd a vásárlásnál ne csináljak hülyét magamból: )

    Mi az, amit pc összeszerelés megrendelésénél érdemes külön kérni (ha van ilyen)?
    Ismerős azt mondta, hogy cpu pasztázása fontos és arra figyeljek. Illetve, ha sima összeszerelést rendelek akkor benne van az is, hogy bekötik a ház-hoz tartozó RGB-t is az alaplapba? (házat is tőlük veszem)
    Nem tudom ezt mennyire szeretik, de úgy tervezem, hogy 1-2 alkatrészt leszámítva tőlük fogom venni az egész configot, kivéve pl. videókártyát, amit bevinnék nekik és megkérném, h a szereléssel és a CPU bios-os felhúzásával együtt azt is építsék be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák