Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • here

    tag

    Sziasztok.
    Pár éve már segítettetek egy gép megrendelésében, ami a mai napig tökéletesen működik.
    :R
    Most szüksége van a családnak (gyerekeknek) még egyre. A PCX-től rendelném készre szerelve. A következő pár hétben rendelném.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Játékra és tanulásra (általános iskola, semmi erőforrás igényes dolog) egyaránt. Játékból minden stílus. Stumble guys-tól a Cyberpunk 2077-ig.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Egér és billentyűzet.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Komplett gép monitor nélkül.
    4. Mennyi a kereted rá?
    300-320 ezer. Minimálisan rugalmas a keret felfelé.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    Külön keretből valamilyen 24-es, full hd felbontású lesz. 1920x1080.
    (Javaslatot elfogadok. 60-70 ezer forint körüli áron. Ez lehet bármelyik bolt. Természetesen majd meglátogatom a megfelelő topikot, ha kell)
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Nem vagyok elkötelezett. (Bár a jelenlegi asztali gép és laptop is AMD-s. Tudat alatt lehet még is... :) ) Csak új komponensek érdekelnek.
    Gépházból NZXT fehéret szerettem volna, de elég drága lett, így valamilyen letisztult fehér házat szeretnék, de kérnék NZXT házra is javaslatot(ami elérhető a PCX-en). Illetve HDD helyett csak SSD legyen benne. Azt nem tudom érdemes-e külön rendszer és tároló SSD-t venni.
    Operációs rendszer nem kell.

    Köszönöm a segítséget.

    Laca

    [ Szerkesztve ]

    A google a barátom....az egyetlen....

Új hozzászólás Aktív témák