Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz Arkennys #21697 üzenetére

    Mennyibe kerül a LIano? 25eFt ... A Trinity 30.
    Amennyiben a LIano mellé veszel egy HD6670-et, az +20eFt, szóval 45eFt-nál tartasz, szóval nem értem miről beszélsz... persze hogy a LIano + HD6670 erősebb a Trinity-nél. Viszont a Trinity + HD6670 meg erősebb a LIano + Trinity-nél. Más kérdés, hogy mondjuk megéri-e a +5 eFt-ot vagy nem. Ha azt vesszük, hogy a Trinity kb. 20%-al drágább, viszont 22%-al erősebb IGP-ben, ráadásul nyitott platform, jön bele új APU és az A10-5700 csak 75 watt tdp, akkor szerintem megéri.

    Ami a tápot illeti: a "van akinek 3 éve megy gond nélkül"-t már soxor hallottuk és ők általában vissza is térnek rövidesen, hogy elszállt, meghibásodott, nem cserélik garanciában, leégett, instabil, lefagy, nem indul és utólag igazat adnak nekünk. Nem kívánom Neked, hogy Te is ebbe a cipőbe lépj, én ezért írtam, de amúgy nagyon nem érdekel milyen hulladék hkc-t, mtech-et, kodegent, lcpowert, deert veszel magadnak...

    SSD: nem csak a felállásról van szó. Egyrészt kötve hiszem, hogy vinyóról fél perc alatt áll fel a rendszered, SSD-ről áll fel ennyi idő alatt kb. HDD-ről van hogy több perc is lehet. Másrészt az SSD nem csak a windows indítását gyorsítja, ez csak egy csepp a szénakazalban. A windows alatti munkákat, tevékenységeket, szoftvereket is gyorsítja, minden kattintásra gyorsabban történnek az események, mint hdd alatt, többek között azért, mert kicsi file-ok olvasásánál nagyságrendekkel gyorsabb mint egy merevlemez. Nem utolsósorban a low fps-t is növeli játékok alatt.

    Ezenkívül 10eFt egy 40-60GB-os.

    (#21699) PNP: Milyen VGA?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák