Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krenshya

    csendes tag

    válasz #98593280 #23375 üzenetére

    Összeállítóttam, csak véleményt kértem. Amúgy egy olyan személy mondta, aki 30 éve PC-k összerakásával és IT-vel foglalkozik szakmai szinten. És mégegyszer mondom, a keret 140k. ( én kb 140k-ban adtam össze a dolgokat amiket leírtam, gondolom közrejátszik benne hogy nem Magyarországon lakok, és akkor itt gondolom drágábbak a dolgok, vagy nem tudom ). De átugorhatok az anyahonba megvenni a dolgokat, ezen nem múlik.
    Ne érts félre, nem akartam megkérdőjelezni amit mondtál,nem vagyok szakértő ( sőt, kis túlzással teljesen zöldfülű vagyok ilyen téren), csupán érdekeltek a miértek.
    Akkor mégegyszer, olyan 130-140k -ból mi lenne a maximum amit gamingre ki lehet hozni? A cél az lenne még, hogy lehetőleg ne menjen meg egy áramszünet miatt, és hogy legyen életképes az aktuális játékokkal olyan 3-4 évig (addig a RAMon kívül nem szeretnék frissíteni semmit benn).
    Alaplapnak gigabytet, VGA-nak nVidiát, procinak AMD-t preferálnék. De ez csak egy iránymutató, kötetlenül ajánlhattok bármilyen configot ami megfelel a célnak. És a 140k-t sem muszáj elérje, nem bánnám ha 110-120k ból kijönne szintén valami jó.
    És még lenne 2 kérdésem: A monitor hol jön be a képbe config terén ( lásd mit változtat rajta, mi függ tőle), és hogy gyári hűtővel mennyire lehet biztonságosan és minimálisan tuningolni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák