Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    Sziasztok! Tesómnak tuningolnánk fel a gépet, van 1-2 elképzelésem, de azért megkérdezlek titeket is, ha nem gond. :))
    Leginkább netezésre használná, azt mondta, videokártyát nem is kér. Annyi kell, hogy a fullhd vidiket elvigye, szerintem ez megy IGP-vel is. Nem árt, ha erős a proci, mert visual studio is menne rajta, de azért nem kell elszállni. + Szeretné, ha elfutna rajta egy OS X élvezhető sebességben (Igen, apple fan. :DDD) Nem kell sok alkatrész, alaplapnak egy ASROCK H61M-VS-t néztem ki, ez bőven elég lesz neki. A CPU-nál vagyok gondba egy kicsit... Régen ajánlották az Intel G620-at, de én szemezek az i3-2100-zal is. :B Az első kérdés ugye az lenne, megéri-e az i3 a 2-szeres árat?!
    A másik, hogy a mostani gépben van egy Chieftec GPS-350EB-101A táp. Ami megvan már vagy 7-8 éve, így elvileg cserélni kéne, de végül is max egy i3-at kéne elbírnia... :U:F RAM-ot már vettünk bele, többi alkatrész jó lesz a régi gépből.
    A keret viszont szűkös, úgyhogy tényleg egy bestbuy procira lenne szükségem, persze a fent említett minimum követelményeknek eleget tevően. :D Kb. 40-50 a keret, amihez elvileg dobhatnánk még, csak ugye nem szeretnénk. :DDD Figyelembe véve, hogy még egy monitort is kéne venni (~40k), persze arra külön lenne pénz, de akkor is... :U

    Szóval, várom az ajánlatokat. Előre is köszi. :R

    Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák