Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dm1970

    tag

    Sziasztok!
    A "milyen procit"-ban már érdeklődtem, most Ti jöttök. Mezei otthoni használat, egy kis pshop, néhány nem túl friss játék.
    Van ez a néhány proci, amit kinéztem:
    AMD A10 5800K
    AMD X4 A10 6800K
    Intel Core i3-3225
    Intel Core i3-3245
    Intel Core i5-4430
    Tudom nem egy kategória, de még csak tervezgetek.
    Amit innen-onnan összeszedtem:

    Az I3-t nem ajánlották ár-érték-teljesítmény, ezért ha nincs cáfolat el is hagyhatjuk.

    A 6800 vs 5800, 6800 annyival nem jobb amennyivel drágább.
    "membrandj" kolléga írta: Olcsóbb megoldás és sajnos nem is fejleszthető, viszont erős az integrált vga-ja régebbi játékokhoz, de még újabbakhoz is elég lehet AMD A8 5600K processzor. Ezek alapján lehet elfogadható alternatíva az 5800? Ha ez maradna és kiderülne még is jól jönne egy videokari, melyik passzolna legjobban a procihoz, s ezzel kb milyen Intel konfiggal lenne egy súlycsoportba?

    Maradt még az I5, ami ugye árban messze a többiek előtt jár. Ha ez maradna, valszeg ezt is letesztelném mennyire elégíti ki az igényeinket csak iVGA-val. Bár itt nagyobb az esélye annak :) , hogy venni kell egy dVGA-t. Ehhez milyen kártyát lenne érdemes beszerezni?

    Így marad két lehetőség egy ocó és egy húzósabb. Összedobnátok a kiegészítőket mindkét konfighoz? Kellene ugye egy alaplap, 2x4 GB kit+120 GB SSD+valami egyszerű ház, lehet mATX is és egy normális táp, HDD az van.

    Na ez jó hosszú lett, várom az ajánlatokat, az érveket és ellenérveket. Ha jól saccolom akkor az I5 150 körül megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák