Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Üdv!

    Egy netezős-filmnézős számítógépet szeretnék venni (mellette anyám dolgozik rajta Word, Excel), ebben szeretnék segítséget kérni tőletek!

    Már egy jó ideje nem nézem a hardverpiacot, de asszem' meg lehet úszni az egészet 40k vagy kevesebből, ha van gépház, merevlemez (sata 2) és DVD író (úgy szint sata). Még régen vettem egy sima wifi kártyát a gépbe, és miután elkerült a router mellől a gép (egy emelet és pár szoba), így csak vezeték nélkül lehet megoldani a net kérdést. A wifi kártya PCI-s, és nézegettem az előző hozzászólásokban ajánlott minimum alaplapokon, ott csak egy PCI-E van.

    Kérdés, hogy milyen alaplap, proci, RAM (gondolom, még mindig a hűtőbordás Kingston HiperX Blu 4GB változata a favorit). Nem tudom, most nem akarok többet költeni rá, de kérdezem, hogy egy nem éppen minőségi, de eddig megfelelt 450 w-os táp elegendő-e? Esetleg nyáron kicserélem egy 350w-os FPS-re, de már elég sokat költekeztem... :)) Illetve melyik érni meg, hogy egy olyan alaplap, amin van PCI slot, vagy egy USB stick vagy már integrált wifis alaplap éri meg? Mind a 3 variáció jöhet. A mostani veszi a jelet, bár gyengén (valami TP-Link, már nem tudom, milyen). Bár lehetőleg minél olcsóbban jöjjön ki az egész.

    Előre is köszi a válaszokat! :R

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák