Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B4lag3

    csendes tag

    válasz membrandj #85155 üzenetére

    Azért kérdez az ember, hogy lássa mi mások véleménye, de ettől még lehet saját véleményem is. Minden tanácsért hálás vagyok a tieidért is. A végső konfigurációba igenis benne van a fórum tanácsa, pl. ház, videokártya, táp tekintetében, tehát tanácsaitok nélkül nem ez lett volna ami lett.
    Processzorból, meg alaplapból nem vettem azt amit ajánlottatok, mert nem láttam értelmét, a h85 itx-es alaplap ára amikor én néztem felugrott ~22 környékéről 29-re. És mivel csak csatlakozókban van különbség a két chipset között, (kevesebb USB3, kevesebb SATA3, és pci-e 3.0 helyett pci-e 2.0) úgy döntöttem, hogy nincs értelme a drágábbat venni, mivel teljesítményben nem ad hozzá semmit (sztem).
    Proci esetében pedig mivel most az i3 és i5 között a magok száma a különbség, és a játékok (amire kell) nem használnak jelenleg több magot, így 20e forintot itt is sikerült spórolni teljesítmény vesztés nélkül (abban a feladatban amire most kell).
    1-2 év múlva az i5 nem annyi lesz mint most (árban), plusz 1-2 év múlva a videokártyám sem lesz már annyira jó (a jövendőbeli játékokhoz), de mivel a mának veszem a gépet így ez most jó. Egyébként mint írtam is nem értem miért írják elő az i5-öt minimálisan a játéknak, mikor majdnem full beállítások mellett 36fps-nél sosincs kevesebb (a benchmarka szerint), és játék közben érzésre is mindíg ezen érték felett van.

    Egyébként persze szeretném megtudni mik a valós folyamatok használat közben, szeretném monitorozni a terheltséget... majd utánanézek hogyan megy ez windows-on.

Új hozzászólás Aktív témák