Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Sziasztok!

    2 hónapja vettem 44e ft-ért egy LG 22" 22MP65VQ-P IPS monitort.

    Ilyen volt a képe:

    [link]
    [link]

    Vissza vittem számtech boltba ahol vettem, úgy volt küldik garanciális szervizre. Mielőtt elküldték volna, ők is kipróbálták és náluk jó volt. Bevittem a gépemet a boltba, meglepetésünkre a gépemen minden monitor jó volt amit kipróbáltunk, és a monitorom is minden géppel jó volt amin ki próbáltuk. Videó kártya és táp csere volt, mert erre gyanakodtak. Semmi eredmény. A monitorom 2 hónapig pihent a boltban, ma szóltak, hogy szerdán elviszik.

    50 e ft-ért mit lehet/érdemes venni? IPS, vagy ebben az árkategóriában ne várjak sokat IPS-től és inkább TN? 5 ms-os volt az LG, de ha szöveget görgettem, szellemképes lett. Többen mondták, hogy IPS-nek kétség kívül szebbek a színei, de játékra nem az igazi a válaszidő miatt. Ti mit ajánlotok?

    Még annyi, hogy Best Bytehoz vagyok kötve sajnos, mert a bolt onnét rendel. Nem merek online vásárolni, mert ha újra elő jön a probléma, mégis a gépemmel lenne valami, akkor ehhez a bizonyos számtech bolthoz kell mennem, mivel oda szól a gépem garanciája. Online vásárlás esetén elhajtanának ha csak nálam nem jó a monitor, számtech boltban megpróbálnak segíteni.

    Előre is köszi a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák