Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Sziasztok!

    Jártam már itt párszor monitor-ügyben, de sajnos mindig közbejött valami nagyobb prioritású dolog ami elvitte a "monitor-tőkémet". Viszont most láttam az edigital-nál egy 0%os promóciót amiben vannak monitorok is, úgyhogy ha van a kínálatukban ajánlott típus akkor remélhetőleg eljön végre az én időm.

    Itt lenne a teljes lista, ebből van olyan típus, ami hozná az eddigi kiszemelt Dell P2414H/P2714H csoda szintjét? Árban itt max 200ezerig mennék.

    Egyelőre laptopokra lenne ráeresztve és főleg filmre, netezésre és 1-2 játékra lenne használva (régi, Warcraft3, esetleg Diablo3, Heroes of the Storm, Armikrog, Dont Starve Together, Borderlands 1-2, pár NFS), persze ha nem bírná a játékot akkor kisebb felbontásban. Pár hónap múlva fog érkezni a PC-m, abban első körben egy nvidia GeForce GTX 750 Ti lesz, azzal szeretném az imént felsorolt játékokat meghajtani FullHD-ben (QHD gondolom szép álom ezzel a VGA-val).

    Nézegettem a 21:9-es LG-ket is, viszont ott felmerül a kérdés.

    1. Az említett 750Ti megbírkózna egy ilyen példánnyal a fennt említett felhasználásra?
    2. Ha esetleg egy program nem támogatja az ultrawide szabványt az mennyire lesz probléma? Lesz kétoldalt egy-egy fekete sáv ha FullHD-ben szeretném használni?
    3. Amíg nem lesz meg a PC addig szerényebb mobil GPU-kkal használnám (HD4000, AMD 8730, GT750m), gondolom ezek nem bírnák natív felbontásban kihajtani ha játszanék rajtuk. Ilyenkor ha visszaveszem a felbontást az mennyire járható út?
    4. Nem utolsó sorban a linkelt kínálatból vannak ajánlott típusok amik hozzák az említett Dell-ek színvonalát?

    Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák