Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz imbodza #11180 üzenetére

    Azt a réteget kérdezed egy ilyen olcsó, kommersz tömegcikkről akik messziről elkerülik.
    Valószínűleg az fog neked válaszolni aki csak HW alapján dönt. Ennyiétrt ilyen felszereltséggel nem rossz de ezek tömegcikkek amiket nem azért gyártanak, hogy téged sokáig kiszolgáljon hanem, hogy hamar elromoljon és másikat vegyél. Abban nincs üzlet a gyártónak, hogy pl.: az adott notebook több évig kihúzza.

    Addig vagy biztonságban amíg van rá gari. Az Acer garija viszont nem a legjobb mivel a költségcsökkentés érdekében külföldre helyezte szervizét. Ha a notebookkal bármi probléma történik, akkor a tulajdonos beviszi a boltba a gépet, ahol vette, a boltos beviszi egy átvevő pontba, az átvevőpontos pedig továbbküldi futárral a külföldi szervizbe.
    (A) Nincs meg a szervizessel a személyes kontaktus, ami egy meg nem ismétlődő hiba esetén akár azt is eredményezheti, hogy javítás nélkül kerül vissza a notebook a tulajdonoshoz.
    (B) A szállítás során bármi történhet a géppel. Elveszhet, megsérülhet. Ilyenkor ezt hogyan bizonyítsuk, kihez forduljunk?

    Ez neked hosszú szervizelési időt és gép nélkül maradást eredményezhet ami ha dolgozol vele negatív hatással van a munkádra ha viszont hobby szinten akkor pozitív hatással van a szociális fejlődésedre ;]

    Röviden és tömören zsákbamacska.

    Hosszabban kifejtve pedig nem tudhatod, h a tesztfázis során (kétlem) figyelembe vették a következőket:
    -ne melegedjen nagyon vagy ne a zavaró helyeken
    -ne fogyasszon sokat,
    -megfelelő ideig menjen az akkumulátor
    -ne legyen túl nehéz
    -ellenálló legyen a minél szélsőségesebb külső fizikai hatással szemben, úgy mint a hőmérséklet, páratartalom, nyíró és csavaró erők, stb….

    Miért fontos ez? Mert ez egy mobil gép!

Aktív témák