Hirdetés

Aktív témák

  • bubbles111

    csendes tag

    Sziasztok.

    Notebook vásárlás előtt állok, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Filmezésre, netre, irodai munkára lesz használva, esetleg néha 1-2 régebbi játék is el lesz indítva rajta ( fifa 10, cs 1.6, warcraft 3). Elsődleges szempont, hogy tartós legyen, legyen jól összerakva (ne essen szét egy év múlva), hűtés megfelelő és tartós legyen. Nem gond, ha jó teljesítmény is járul hozzá. Sokan írják, hogy fontos a jó ház, alumínium, magnézium stb. Nem tudom az milyen árnál kezdődik, összeszedtem pár notit, ami így elsőre jónak tűnik.
    Ezek lennének:
    1. [link]
    2. [link]
    3. [link]
    3. [link]

    1: 86k körüli áron lévő lenovo ideapad . Nem extra teljesítmény, alacsony árhoz megfelelő minőségű összeszerelés tartozik, nem potyog szét?
    2: 140k körüli ideapad, core i3 típusú processzor jóval nagyobb teljesítményt nyújt, intel hd 3000-res vidkar mire jó? 140-ért megfelelő borítás és hűtés?
    3: acer szintén 140k-ért majdnem. nvidia gt 320m vidkar, pentium p6000 típusú processzor. processzor gyengébb , mint előző, viszont vidkar erősebb. Ez, vagy inkább a core i3-mas lenovo?
    4: dell kb. 130 k-ért. 2 magos az a processzor? laptopos oldalon egymagos processzornak írják, közben meg amd dual core van odaírva. hd 6310-es vidkar, ami nem valami extra.

    Elsőre a 2. lehetőséget választanám, lenovoról sok jót hallottam minőség terén. Más márka is szóba jöhet, nem tudom manapság mi számít minőséginek, dell inspiron 5110 most akciós, de azt olvastam itt fórumon, hogy gagyi. Közönöm a válaszokat előre is.!

Aktív témák