Hirdetés

Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Feketesz #19062 üzenetére

    Pár ezerszer már megtörtént, de tessék, ipony is tesztelte és egyre korrektebb véleményeket adnak, kb az hangzik el amit itteni tagoktól is olvashatsz.

    "Nem igazán értjük a Dellt. Az a cég, amely képes józan és ésszerű döntéseket hozni (elég, ha csak a legújabb Latitude-okra gondolunk, közülük is főként az 5520m-re), a legkeresettebb konzumer gépeknél képes óriásit hibázni. Két évvel ezelőtt hasonlóan rontották el a 1564-es Inspiront és most nagyon úgy fest, hogy erre a sorsra juthat az 5110-es is. Bár tény, hogy a csinos külső és a három év garancia sok laikust meggyőzhet majd. Az igazság ugyanakkor az, hogy ezt a gépet legfeljebb a számok adják el, hiszen 200 ezer forint körül nagyon csábító tud lenni egy újgenerációs négymagos Core i7 processzor, egy használható videokártya, egy Blu-Ray meghajtó és egy Windows 7 kombinációja. Nem is merjük elképzelni, hogy ezzel a kiszereléssel hogyan tud megbirkózni a tesztgépben látott hűtőrendszer – valószínűleg hasonló hőmérsékletek mellett jóval nagyobb hangerővel. Az 5110-es Inspiron egyértelmű visszalépés az olcsónak szintén nem mondható elődhöz képest és az elmúlt egy év alatt annyira erős lett a mezőny (főleg a Lenovo-nak köszönhetően), hogy egyszerűen a Dell nem engedhet meg magának ennyi baklövést, amelyet ennél a modellnél elkövetett. Akárcsak a Lenovo Ideapad G570-nél, most is elmondható, hogy az igazi ellenfél házon belülről jön, mégpedig a Latitude E5520/E5520m személyében – de ott van a Thinkpad Edge E520 is. Ha pedig tényleg a számok bűvöletében élünk és mindenáron fontos a gyors videokártya, akkor pedig az Acer házatáján érdemes nézelődni. A Dell Inspiron 5110 sajnos az előd ismeretében csalódás volt számunkra és ezt egy percig sem szerettük volna véka alá rejteni."
    A hűtési hiányosságot gyakorlatilag bármilyen nem integrált vga-val meg lehet tapasztalni, pontosan nem tudom milyen konfigról érdeklődtél..de sztem látható: kerülendő erős vassal, gyenge vassal laikus számára -aki még nem látott noteszt- elmegy kataegória ha otthon asztalon akarja használni.
    Forrás

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák