Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • bandus

    veterán

    ma elmentem megtaperoltam a két lehetséges versenyzőt, az y570a-t és a hp probook 4535s-t. hardveresen a lenovo mellett az erős videokártya és processzor, a hp mellett pedig a nagyobb hdd és a nagyobb memória szólt, illetve a 3 év garancia.

    a lenovoval kapcsolatos fenntartásom a fényes kijelző volt. ez asszem élőben megnézve sem változott. igaz a boltban nagyon sok fényforrás volt, de rendkívül zavarónak találtam, csakúgy, mint a képernyőt körbevevő extra fényes keretet. emelett megnéztem még azokat a részleteket, amit fentebb egy kolléga említett: vannak valóban nagyon igénytelen műanyag részei a gépnek és tényleg vágta a csuklótámasz a csuklómat.

    a hp-t megnézve sokkal minőségibb érzetet keltett, mint a lenovo, jobban tetszik az anyaghasználat, a billentyűzet a numpaddal együtt minőségibb, talán a fel-le billentyűk kialakítása az egyedüli probléma vele. pluszpont pedig a matt kijelző.

    összességében szerintem a hp lesz a befutó, mivel valójában nincsen szükségem az erős processzorra és videokártyára, persze hátrány nem lett volna ha van benne, de ahogyan eddig is, elleszek nélküle :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Aktív témák