Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    Hali!
    Tönkre megy lassan a jelenlegi laptopom, bárhogy vigyáztam rá, és bármilyen jó a specifikációja, a műanyagja vékony és törik.
    Ezért szeretnék egy jó üzleti laptopot vásárolni (használtan). A dolgot az nehezíti, hogy alkalom adtán szeretnék játszani is CS GO-t. A jelenlegi laptopomban nvidia 740m van, azzal egész jól elvagyok (de nem baj ha erősebb).
    Elkezdtem szemezni a zbook-okkal, 15-ös méretben létezik Nvidia K2100M-mel. Ez egész jó régi vágású strapabíró gépnek ígérkezik 4 ram slottal. Ellene a vastagságát, és a hordozhatóságot tudnám felhozni, illetve nem tudom itt van e whitelist.

    Aztán kiderült, hogy van 14-es méretben is dedikált videókártyás zbook AMD Firepro 4100-zal. Itt azt tetszik, hogy hordozható, de mégis számomra talán pont jó a teljesítménye.

    Aztán ott van a thinkpad w530, ami K2000M-mel lehet kevés és nem ac-s a wifije, vagy a w541 ami meg ritka és sokkal drágább (w540-nek szörnyű számomra a touchpadja). Ezek kevésbé hordozhatóak.

    Összefoglalva:
    Számomra új felfedezés a zbook, és tetszenek, de nem ismerem őket. A 15-ös strapa és kicsit vastagabb, a 14-es hordozhatóbb, de talán már túl gyenge.

    Ui: Mostanában már néha a ventilátor sebességét is lehet szabályozni, itt is van olyan? (tudom az automatikus is jó, de néha inkább jobban pörögjön és legyen hangosabb)

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák