Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Sziasztok!
    Laptopvasarlassal kapcsolatban lennek kivancsi a velemenyetekre, hogy el tudjak indulni vmilyen vonalon! Sry az ekezetek hianyaert, viszont elolvastam az 1. hszt szoval mintakerdezo leszek ;) :

    1. 100.000 ft alatt, semmikepp sem folotte. Sőt szerintem 90.000 alatt is lehet már olyan gepet kapni amire itt szukseg van.

    2. Normal meret kell, 15,6-os kb. Felbontasban nem tudok okos lenni, fokent internetre, youtube-ra, filmezesre, kozossegi bigyok hasznalatara lesz a gep!
    Szeritem nem kell matt, boven jo a fenyes.

    3. Nincs megkotes, nyilvan nem hatrany ha nem szakad le a hát, mivel várhatóan Németorszag es Magyarorszag kozott lesz ingaztatva.

    4. Felhasznalast kb leirtam a 2. Pontban es még lesz is rola szó.

    5. Főként megbízható legyen, ne legyen papirbol, amennyire a kategoriaja engedi, legyen strapabiro. játékra nem kell, max osregi nagyon alap jatekokra vagy online bohockodasra.

    6. Nem kell rá oprendszer, van nekunk még felhasznalatlan jogtiszta win7 cd-nk, valoszinuleg az kerulne rá.

    7. Tárhely gondolon azert 250 gb már a minimum, sőt inkább 500gb. Annyi elég is lenne bele. Ramot nem tudom. Amennyi a zokkenomentes mukodeshez szukseges. 2-t en kicsit kevesnek erzem ma. Ha lehet, szerintem elférne a 4. ( vagy 3 ha van olyan :) ) Bár lehet egyelőre benne 2 giga is, csak bovitheto legyen es max kesobb beledobunk egy masik 2 gigas modult ha hianyzik.

    8. Nem kell usb 3.0, meg folosleges flikkflakkok! Ami kell: webcamera! Emellé jo lenne ha turheto hangszoroi lennenek ( filmek miatt ) es beepitett mikrofonja a skypehoz. Ennek egy resze gondolom alap.
    +1: akksija jo lenne, ha viszonylag jol birná, ez eléggé fontos.

    9. Nem valasztottam még. Több tippet is elfogadok, aztan azokat jol atnézem én is. A csaladban van másnak egy asusa, ami 6 eve eleg jol szuperal, egy asussal szerintem kibékülne a jovendobeli tulaj is, de lehet akármilyen gyártó ( talan csak hp ne, kiveve ha tuzbe tennétek érte a kezeteket, de nem hiszem, hogy ilyen lenne xD )

    10. A vásárlás kb 7-10 napon belul esedékes.

    Ha van még kérdés, szivesen valaszolok!

    Nagyon szépen koszonom a segitseget! :R

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák