Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BitRider

    aktív tag

    válasz degec #53205 üzenetére

    Nincs ezekből normális. Amit most épp felraktam a NeszeTools-ra (WAU Manager), az is alapvetően a Windows-frissítések esetén érdekes, csak mellesleg van egy Update Applications rész is a menüben:

    Amúgy hasznos volt, mert valóban találtam jópár dolgot, amit aktívan ugyan nem használok, de frissíthető volt – nyilván nem a WAU-val tettem ezt meg. A képen már csak a maradék látszik. De ebből is kitűnik, hogy sokmindent félreértelmez, vagy ehte fals: ugyanaz a verzió, sőt régebbi, mégis újnak jelzi. Vagy a program maga friss, de ő nem így látja.

    Windows-on ez ilyen. Ahány program, annyiféle telepítési módszer, appdata vagy registry-bejegyzés létezik, nem mellesleg a forrás adatbázisa is olyan, amilyen. Szóval én ezt ajánlom infónak, automata telepítésre viszont nem. A driverek esetén bőven elég, ha néha belekukkantasz a Windows update opcionális frissítései közé, egyedül talán a VGA driver lehet olyan, hogy ha rendszeresen újabb játékokkal játszol, akkor számíthat az update – de azok meg tudják frissíteni magukat, vagy tudod követni a két nagy gyártó drivereit a Neszén. Másra tényleg nincs szükség, nem nyersz semmit a frissítés frenzy-vel – mondom ezt én, gyógyult update-mánként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák