Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz luciferc #100454 üzenetére

    Kettő van beüzemelve. De a másik egység elég távol van a lakáson belül. Plusz a teszt idejére ki is húztam azt a másikat. Csak az maradt, ami a régi routerek mellé volt letéve.
    A beállítást majd írom. De csak annyi, hogy nem volt egyértelmű nekem és lassan indul újra az eszköz. Sokszor nem tudtam, hogy még várni kell vagy nem sikerült a beállítás és kezdjem elölről? Plusz próbáltam az alkalmazásban is beállítani majd a webes felületen is. Az alkalmazásban sokszor nem mutatta a routert. Sokszor elölről kellett kezdeni. Sok olyan lépéssel a sorban, ami kb.3 perc darabonként. A magyar fordítás pontatlan, értelmetlen és félrevezető. A router módot nem próbáltam még, de AP (bridge) módban nagyon szegényes a beállítási lehetőség. De ez biztosan a Mesh mód miatt van. WiFi csatornát nem lehet megválasztani. Egyik frekit se lehet kikapcsolni, mindkettő megy állandóan, az SSID is csak azonos lehet 2,4-en és 5 gigán.
    A router módot még kipróbálom.
    Az új Mesh eszköz hozzáadás nagyon egyszerű, de ha az alkalmazásban akarod csinálni, akkor kb. 15 perc darabja. Plusz azt se érted mit, miért csinálsz, mikor vagy vele készen, annyira bénán van megfogalmazva. Lehet angolul kellett volna csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák