Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyrin

    addikt

    válasz #95590400 #6276 üzenetére

    na végeztem, még nem merültem bele a beállításokba jobban.

    a hozzá adott kábel csak cat5.

    a smartwizard cd igazából meg is bukott, mivel router bekötése nélkül elindítva, a modemet próbálta meg felismerni, ami nem ment neki, így aztán mindjárt az első lépésnél elakadt a folyamat. úgyhogy ezt a vonalat fel is adtam.
    inkább bekötöttem a routert és mindent egymás után beindítottam, a router elég gyorsan beállította magát, gond nélkül egyből jött a net. van magyar nyelvű menü, kivéve a user manual. firmware frissítést megcsinálta, a vezetékes gépen a net érdekes módon gyorsabbnak tűnik, mint egyébként, wifi rendben (végre működik a netbookom, arra amire való). 2,4 Ghz esetén alapértelmezett az ún. szomszédbarát 130 Mbps max sávszél. ezen nem változtattam még. szintén nem törődtem a router elhelyezésével.
    mindent automatán hagyva ugyanabban a szobában 65, kettővel odébb (egy vastag és egy vagy kettő vékony fal+bútorok 39-52 Mbps-et mutat az xp.
    ez alapján nekem úgy tűnik hozza a tesztben mért értékeket.
    szintén egyet kell hogy értsek az ott említett egyik hiányossággal, hogy a wireless kikapcsológomb ami a router elején van kár hogy egyszerre tuja csak kapcsolni a 2,4 és 5 Ghz-et. Jó lenne külön, amíg nincs 5 Ghz-es vevőm, addig minek menjen?

    ennyit mára :D

Új hozzászólás Aktív témák