Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TYÜTYI2006

    tag

    válasz InterFox #62863 üzenetére

    Sziasztok!
    Ami eddig adott az új géphez, még több összetevő hiányzik: Asus Z97 Deluxe, egyenlőre I5 4690K, Teamgroup Extreme Vulcan Gold 2400 MHZ, 2X8 GB, Logitech C920, Alpenföhn Brocken 2, Seasonic SS 660XP2, + HDD-k, ODD, CM Storm Trooper. Érkezik a Kingston Hyper X 3K 120 GB SSD, Akasa interconnect pro Kártyaolvasó. Tervezek még hangkártyát, egér, billentyűzet, fejhallgatót, + Full HD-s monitort is. Videókártya is kell természetesen. Ezeket találtam ma, amik akár érdekelnének is:
    [EVGA]: sajnos cicergésről olvasni, tehát ez nem biztos.
    [ASUS]: az alaplaphoz talán ez illik a legjobban. Árban még pont elfogadható kb.

    [MSI], [MSI]: a másodikat akár át is vehetném posta nélkül eséllyel. Árban is tetszenek.

    [Gigabyte], [Gigabyte], [Gigabyte]: a méretétől kicsit félek. Belelógna a kábelelrendezőbe is, + a sata portokba. Kérdés, hogy ez nem e problémás, főleg ha valamiért ki kell húzni, a kapcsos sata kábelokat, onnan ahol takarja.. A minimum hátlapi követelmény, hogy a DVI, HDMI portokból, legyen 3 db minimum, mindegy milyen összeállításban. De úgyis az szokott lenni, hogy 2 DVI, 1 HDMI. Illetve legyen még Display port, hátha kell majd. Ez alapján a Gigabytenak van a legjobb hátlapi csatlakozása.

    Ezek közül, szerintetek melyiket a legérdemesebb megvenni? Alapvetően általános használatra lenne, tuning nélkül, játékra is. Na meg ugye hosszútávra venném. Értelemszerűen, azért a max. TDP, a minőség, és megbízhatóság, várható élettartam is fontos. Újtól sem zárkózok el, de nem szeretnék 100000-nél többet költeni a VGA-ra sem. Köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák