Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imre921

    tag

    válasz ugforma #90492 üzenetére

    Már több mint fél éve nem gamelek sajnos anyagi okok miatt főleg, de hosszú évek tapasztalatából én az nVidia mellett tenném le a voksom továbbra is. A tesztek sokszor megtévesztőek, a gyakorlat pedig az, hogy a játékok egyszerűen jobban kamálják a zöldeket. A támogatásuk is jobb driveresen.

    Természetesen ezzel nem leszólni akarom a Radeonokat mert nagyon komoly vga-ik vannak, és vannak akik amd pártiak ugye, de az én nézőpontom az, hogy az nVidia mindig egy kis lépéssel a Radeon előtt jár.(itt most ne a hardware-s specifikációkra gondoljunk) Kissé unalmas a vörösök részéről hogy megint ment a szentmise régebben hogy az nvidianak odapakol majd dx 12ben meg anyám kínnya, ehhez képest mi van. Max 1080p-től feljebb vitézkednek a felépítésük miatt az nvidiához képest, de mekkora az a réteg itthon amelyik 4K-ra pl Fury X-et vesz? XD Na ugye :) Mire meg oda kerül a sor hogy tényleg leáldoznak majd az 1080p-nek, addigra az nVidia sem fog tétlenkedni.

    Személyes szubjektív vélemény. Én amúgy örülnék egy rx480asnak is, de a 8Gb még mindig nem szempont igazából mert ez a jövőre nézve duma is annyira képlékeny, hogy mire oda érünk már megin nem lesz jó mer addigra megin kijön 3generációnyi vga xd

    Arany középút, és objektív szempontok figyelembevétele vásárlásnál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák