Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    Sziasztok!
    Nem egy konkrét vga vásárlásához kérek tanácsot, hanem azt szeretném kérdezni, hogy AMD kártyát érdemes-e CSAK azért választani, mert az tudja a FreeSync technológiát?
    Pár hónapja vettem egy LG 29UM68-P (2560x1080) monitort és ez támogatja a FreeSync-et.

    Ez a videó jól mutatja mi a különbség, főleg 1:20-nál, igaz hogy az g-snyc, de szerintem nem lehet ennél rosszabb a freesync, vagy mégis?
    Viszont ahol nem körbe forog a kamera, ott alig vehető észre különbség, legalábbis számomra. Egyáltalán ad ez valami pluszt? Vagy ez az egész g-sync, freesync csak túlzás? Egyáltalán észrevenném a játékokban? Nem szoktam körbe-körbe forogni percekig :DDD

    Az nvidiánál pedig a shadowplay az ami nagyon tetszik. Nem akarok én gameplay videókat csinálni, se streamelni csak régebben voltak olyan pillanatok játékokban, amiket jó lett volna megörökíteni. Szóval csak erre használnám.
    És némelyik nvidia kártya megkapta a "VR ready" plecsnit. Ez most csak annyi lenne mint például egy router dobozán az, hogy "Windows 10 compatible"? :DD Azaz nem jelent semmit, nem feature, szóval az AMD kártyák ugyanúgy VR képesek, csak nem teszik ki matricát?

    Videókártyát márciusban tervezek venni, most csak a pc többi részét veszem meg, szóval nem pusztán a freesync miatt váltanék kártyát, hanem azért mert fejlesztek. Pontosan nem tudom milyet, nem ástam bele magam a tesztekbe.

    Nem az érdekel, hogy melyik gyártónak van jobb kártyája, mert úgysem csúcskategóriásat fogok venni. Most inkább ezekre a plusz extrákra vagyok kíváncsi, amik döntő tényezők lehetnek.

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák