Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Walter_White

    senior tag

    válasz oszy #30038 üzenetére

    Igen. nekem ebből van 2db. A gyári tálca alapból kuka. (Kipróbálhatod hogy nyomtat, de annyi, mert többet az a nyomtatvány nem fog lejönni az asztalrol. Én legalábbis egyik nyomtatóm asztaláról se tudtam leszedni a nyomtatványomat. )
    Ugyhogy 1000FT-ért vágattam rá üveget a tárgyasztalra, + olcsó (400FT-os Rossmannos) 5-ös erősségü hajlakk, amivel 3 réteget ráfujtam(asztal lehülése után, csak leemelem a tárgyat).Kb ennyit költöttem rá. + ugye a filamentek (de az minden nyomtatóhoz) - illetve a Thingvisethingiverse.com -on rákeresem az ender 3-ra és rengeteg kiegészítőt lehet rá találni, amit a vásárolt filamentből nyomtatsz. (Gembird 3D-t ajánlom nagyon PLA\PETG-ből)
    Szintezés és kalibrálás után, már csak az alap Creality Slicer-ben a beállításokkal szórakoztam.
    Természetesen összeszerelésnél a csapágyakat figyelni kell, hogy megfelelően gördüljön, pl az első Ender 3-nál szépen vajsimán gördült minden. Viszont a 2.-nál görgő ami annyira meg volt huzva, hogy bár gördült, de azért elég nehezen. Kicsit lazítani kellett a csavarokon. De amugy, ha alapgépet keresek 50eFT-ért, szerintem jobbat nem találnék.

Új hozzászólás Aktív témák