Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osibaa

    senior tag

    Sziasztok!

    Tegnap vettem egy LC-Power 1320mi házikót. Mivel nem találtam a PH!-n infót róla, gondoltam megosztom a tapasztalataimat...

    A ház picike, mindössze 4,4 literes (226x62x314 mm). Az előlapja matt fekete szinű, homogén felület (nem szálcsiszolt, ahogy máshol olvasható), a burkolata fényes fekete színű lemez. Könnyű, mégis masszív darab. A passzív hűtést szolgáló rácsok jó helyen vannak és elég nagyok. Negatívum, hogy a fekvő használathoz nem adtak hozzá talpakat, az álló használathoz pedig műanyag tartót, így a burkolat közvetlenül érintkezik a bútorral. :F

    A ház belseje egyszerű, hátul az alaplap, elől a meghajtók. A meghajtók egy keretre rögzíthetők fel, a keret aljára 90 fokkal elfordítva a HDD (3,5" vagy 2,5"), felülre pedig az ODD; utóbbihoz adtak IDE adaptert. Ami itt problémát jelenthet, hogy mivel a HDD el van forgatva, így egy IDE kábelre a HDD és ODD nem fűzhető fel.

    A beszerelés egyszerű volt. A kábelek elég hosszúak és nincsenek harisnyázva, így gondosan el kell rendezgetni őket. Ventilátor a ház oldalára nem szerelhető fel, a tetejére pedig alaplap válogatja, de szerintem erre se számítson senki; ergó javasolt olyan alaplapot berakni, ami rendelkezik aktív hűtéssel.

    A tápegység 75W-os ITX. A mérete egy féltégla :D , háromszor akkora, mint az IBM laptop adapterem. Rákötöttem egy Intel D201GLY2 lapot, RAM modult, egy 2,5" és egy 3,5" HDD-t, pár USB kütyüt, ezeket gond nélkül bírta, tartós használat után is csak langyos volt.

    Ha érdekel még benneteket valami, akkor kérdezzetek. :))

    "40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

Új hozzászólás Aktív témák