Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    lehet nehezet fogok kerdezni es az is lehet h a laptop topikba kene inkabb, de ez az a topik, ahol szerintem megvan a kritikus tomeg ertelmes forumozokbol, bocsi :B

    kulso videokartya haz.

    ugye tiptopnal ertelemszeruen arra lenne pl jo h amig hordozhatosag es munka fontos, addig ember hurcimbalja a laptopot, jatekhoz (v 3D tervezeshez, stb) pedig osszecuppantja a kulso, sajat hazas/tapos videokartyaval. szerintem ugyanez ervenyes lehet pl egy passzivhutesu (vagy szeles hatarok kozott szabalyozhato hutesu) mini-itx hazimozi gepre, szoval nem feltetlenul 100% offtopik.

    viszont nem videokartyat tennek bele, hanem halokartyat. ami azert lehet erdekes, mert sokkal kisebb tap es kisebb hutes elegendo neki. tehat akar lehetne tervezni hozza hazat.

    szoval a kerdes: melyik az a kapcsolat, ami stabilnak szamit, nincs egekben a kesleltetese es tud minimum PCIe 2.0 x8-at?

    illetve mennyire problemasok azok a megoldasok, ahol egy-az-egyben a PCIe van kivezetve? van-e tipikusan ajanlhato maximalis vezetekhossz, aminel feljebb mar nem erdemes menni?

    lattam persze az AMD mostani bejelenteset, de hasznaltan szeretnek ilyesmit venni kiserletezes celjara, szoval fontos h ne legyen csillio dollar.

    koszi,
    &rew

Új hozzászólás Aktív témák