Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    Kis segítségre lenne szükségem!

    Nem ismertek Miskolc környékén független kárszakértőt?

    Pénteken délután olyan 2 tájban lángra kapott a tetőnk és leéget kb. 30%-a. A tűzoltók eloltották a tüzet, de ugye így is nagy a kár, illetve még a felső szinten a plafon is 2 szobában kb. 1-1m2 nagyságban lepergett, így ott szépen az eget látjuk. Péntektől máig az AEgon kárszakértője nem jött ki, pedig rögtön bejelentettük a kárt. (Pénteken olyan 3 körül) Szombaton összetakarítottunk, ahogy lehetett befóliáztuk a tetőt. Ma már nem bírtam tovább bementem a biztosítóhoz, ahol felhívták a kárszakértőt, hogy kapott-e az ügyfélszolgálattól smst. A válasz igen volt. Közölte az adminisztrátor hölgy vele, hogy súlyos a kár, jöjjön már ki. Átadta a telefon és kérdeztem, hogy mikor is jön ki. Erre mondta, hogy majd holnap, de majd este felhív, hogy egyeztessük. Kértem, ha lehetne, akkor még ma jöjjön már ki, mert télvíz idején fűtünk, meg mihamarabb rendeznénk a dolgot, meg ugye dolgozunk is. A hó/eső eshet, az oltás miatt másodlagos vízkárunk is van. Azt mondta nem tud ma kijönni, mert máshova vezényelték, meg hogy nincs is nála olyan lap, meg nem tud már bemenni a céghez ilyen lapért.

    Mellesleg csak megemlíteném, hogy 27 éve ennél a biztosítónál vagyunk!!!!

    Tehát 4 nap alatt még nem ért ide.... nem is tudom ha kijön, akkor most mennyi kártérítést fogadjunk el.... szóval tanácstalan vagyok... Az ács olyan 350.000ft ot mondott, de hát ott vannak még a beázás, a belső kárt stb.

    2009ben újratetőztük a házat 2010ben meg kifestettünk... és tessék....

    Szóval olyan kárszakértőre lenne a szükségem aki megbecsülné a kárt, mert gyanítom a biztosító jóval kevesebbet akar majd érte fizetni!

    Ha tudtuk ilyen embert kérlek jelezzétek felém, meg kb. azt is hogy milyen áron szoktak dolgozni, mert most nem igazán szeretnénk szórni a pénzt....

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Üdv: Ronyman

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák