Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz Solad #39814 üzenetére

    A szakmában vagy? Akkor miért nem írod le, te mit tudsz? De most komolyan, szívesen elolvasnám.

    Egyébként a mi vízszűrőnk 14e Ft volt és tényleg kiszűri a klórt, ugyanis a pohárba teljesen tiszta víz folyik, nem pedig tejszerű, fehér és az íze is másabb, jobb, tisztább. Ebben hiszek.

    A desztillált víz ivásáról igazából csak tegnap olvastam úgy igazából először, nem vagyok "fan" és venni sem fogok desztillálót.

    Kicsit azért böki a csőrömet, hogy most te is azt írod, hogy "ne állj be azok sorába akik ebben segítenek nekik!" Ez mi, ha nem térítés?

    Azért kérdeznék pár dolgot... ki dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz?
    Ki mondja meg, hogy mi a normális divat? Miért nézzük le azt, aki rózsaszín hajjal, szakadt nadrággal rohangál az utcán, vagy épp azt, aki zoknit vesz a szandálhoz? Nem mintha ezek nekem tetszenének, de kinek van joga eldönteni bármiről is, hogy az jó vagy rossz?

    Miért gondolod te azt - most függetlenül a szakmai mivoltodból fakadóan - hogy bármi is hülyeség? Te azt fújod, más meg mást. Kinek van igaza? Neked jogodban áll ezt eldönteni? Amit te hiszel, az a helyes? Csak az lehet a jó? Szerintem nem így van ... éppen ezért nem szabad senkit lenézni és elítélni azért, mert ő mást gondol/hisz/visel. Ezt most pusztán jószándékból írtam le és azért is, mert kicsit idegesít már az, hogy mindig másnak van igaza. Engem folyton - akár erőteljesebb hangnemmel - meg akar győzni valaki a saját igazáról, de amit én mondok, az soha nem lehet jó ... a nagy fenét van ez így ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák